facebook

Повинен знати кожен водій: в Україні змінили сигнали світлофорів – як тепер

В Україні змінили сигнали світлофора, що потрібно знати.



Уряд безпосередньо взявся за водіїв. Приймаються нові закони, змінюються правила дорожнього руху, а також посилюються покарання за порушення правил. Розмір штрафів також зростає. Тепер же стартувало випробування нового виду світлового сигналу. Даною інформацією ділиться Позашляховик.

На території України стартувало випробування нового виду світлового сигналу, який призначений для покращення регулювання руху пішоходів та велосипедистів. Це інноваційне рішення внесене на зміцнення безпеки на дорогах і вимагає від українських громадян більшої уваги.

Центр організації дорожнього руху вже оголосив про запровадження нового покоління світлофорів у Києві. Зараз, коли велосипедистів стає дедалі більше, і велосипедні доріжки стають дедалі частіше використаними, потреба у додатковому регулюванні руху стає важливою.

Тому для вирішення цього питання у столиці України встановлять спеціальне обладнання з новими світловими сигналами світлофора.

Передбачається, що ця нова технологія тестуватиметься у столиці до 1 листопада поточного року у рамках тестового періоду. Щодо впровадження цього інноваційного рішення в інших містах України наразі інформації немає.

Читайте також:  Українцям стане дешевше вмuрaти: Озвучено важливу заяву

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.