facebook

Нардеп Тищенко нарвався на… «Зараз тато приїде і дасть тобі п*зди»: Арбітраж трафіку в Україні зашкалює (ВІДЕО)

Навіть Микола «Котлета» такого не чекав.

Як відомо, в Україні процвітає досить дивний, але надзвичайно прибутковий вид бізнесу, який завуальовано та замислувато називається «Арбітраж Трафіку».

Посутньо ж це робота з великими трафіками інтернет-юзерів з метою спрямувати їх на сайти клієнти з тим, аби ті робили там покупки, суттєвий відсоток від продажу яких вже йшов би саме – «арбітражникам».

Українці тут, треба сказати, неабияк «вистрілили», працюючи за різними схемами не лише в Україні, але й по цілому світу: інтернет в Україні чудовий і дозволяє тим, хто вміє – реально добре заробляти на ринках Європи, США, Росії та Індокитаю.

Одним словом, народний депутат Микола Тищенко, вочевидь, відкрив для себе, що в Україні є чимало відносно ще дуже молодих людей, які – незалежно ні від кого – заробляють собі якісь просто «шалені бабки».

Це неподобство вирішив Тищенко і пішов війною на «ботоферми», як він сам каже, звинувачуючи українських «арбітражників» у тому, що вони, начебто, зливають щось РФ.

На відео ви бачите вчорашню ранкову ескападу Тищенка і дійсно вражаючий парк автомобілів якоїсь групи молодих майстрів арбітражу:

На цьому ж відео – вже вечірній конфлікт у тій же локації з дівицею, яка погрожує Тищенку, що викличе свого «папу»:



Читайте також:  Як дівчинка тепер без матері буде?: Зниклу перукарку зі Самбірщини знайшли мертвою у річці

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.