facebook

У Львові замість квітів вчителям на 1 вересня закликають зробити донат на реабілітаційний центр

Кошти, які, можливо, хотіли скерувати на квіти вчителям на 1 вересня, закликають перерахувати на допомогу діткам, які постраждали під час війни. Про це керівник управління освіти Львівської міської ради Андрій Закалюк сказав 27 липня під час прямого ефіру.

Пропонується зробити пожертву на реабілітаційний центр UNBROKEN KIDS

«До 1 вересня ми разом з нашими школами, педагогами і батьків також будемо заохочувати до збору коштів на підтримку реабілітаційного центру UNBROKEN KIDS. Власне у Львові створюють дитяче відділення, щоб дітки, які постраждали від війни, могли пройти реабілітацію. Ми обов’язково будемо долучатися і всіх закликати приєднатися, щоб ми всі разом могли гарно розпочали цей навчальний рік і кошти, які, можливо, хотіли скерувати на квіти вчителям, перерахували на допомогу діткам, які отримали травми під час війни», – сказав Андрій Закалюк.

Нагадаємо, на базі дитячої лікарні святого Миколая Першого медичного об’єднання створюють Центр реабілітації UNBROKEN KIDS.

Для довідки: ця лікарня – це унікальний медичний заклад, де лікують та оперують дітей від народження до повноліття. За останній рік допомогу тут отримали понад 60 тисяч діток зі всієї України. Аби дітки могли отримати найкраще лікування і відновлення у рідній країні, у Львові збирають 35 млн грн на центр UNBROKEN KIDS.

Долучитися до збору коштів можуть також усі охочі на  



платформі dobro.ua

Цей й збір відкритий, щоб обладнати відділення і дати можливість нашим пацієнтам різного віку отримати повний спектр реабілітаційної допомоги.

Читайте також:  МАН є примусовим видом робіт для вчителів

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.