facebook

“Позорисько, з яким зіткнувся”: Захисник Маріуполя через рік після ампутації ноги не може отримати виплати

Незважаючи на весь пережитий жах, військовий заявляє, що повторив би свій подвиг заради держави.

Захисник Азовсталі Руслан (Давид) Сербов, який брав участь у важких боях, втратив ногу та пережив полон розповів, як несправедливо з ним вчиняють.
У Instagram Руслан поділився своєю історією. Рік тому його серйозно поранили, проте до сьогодні він не отримав ні пенсії з інвалідності, ні іншої грошової допомоги, яку обіцяє держава.

“Те позорисько у вигляді некомпетентних та ледачих людей, з яким я зіштовхнувся, не йде ні в які рамки”, – заявив військовий.



Щоб допомогти своїм побратимам, чоловік прилетів на гелікоптері до оточеного і вже окупованого Маріуполя у квітні 2022 року, де й отримав тяжке поранення, через яке йому ампутували ногу. Більше того, після цього російські окупанти захопили його в полон на півтора місяці.

Незважаючи на весь пережитий жах, військовий заявляє, що повторив би подвиг заради держави, яка, у свою чергу, не поспішає про нього подбати після поранення.

“Я не жалкую ні про що, повернувши б час назад – я зробив би те ж саме, та знищив б ще більше ворогів. Але те, з чим стикаються люди після поранень, які готові були жертвувати життям за свободу нашої держави та придбали білет у один кінець – незрозуміле і неправильне, з цим треба боротися”, – написав Руслан.

Читайте також:  “На маршруті човна знайшли пилку”: з’явилися подробиці жaхливoгo вбuвcтвa журналістки у Данії

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.