facebook

Батькам розповіли, чого чекати 1 вересня і чи повернуться діти за парти

Українці повинні підготуватися ретельніше до навчального року.



Міністр науки та освіти України Оксен Лісовий висловився про те, що Міністерство освіти та науки активно працює над безпекою, щоб з 1 вересня школярі та студенти змогли повернутися до навчальних закладів.
Докладніше про те, на що чекати 1 вересня і чи повернуться діти за парти інформує ТСН.

Глава МОН звернув увагу на те, що багато учнів провели три роки навчання онлайн і таким чином жодного разу не відвідували фізичну школу. Це стосується навіть першокласників, які розпочали свою освітню подорож у період пандемії.

Оксен Лісовий зазначив, що підлітки, які перебували на дуже важливому етапі свого психосоціального розвитку, були позбавлені можливості взаємодіяти зі спільнотою. Таким чином, не розвивалися такі важливі навички, як перше кохання, дружба, отримання необхідних знань та навичок для дорослого життя.

Міністр підкреслив, що багато учнів з нетерпінням чекають на повернення до очних занять, і завдання Міністерства освіти та науки полягає у створенні необхідних умов для тих, хто готовий і хоче повернутися до школи. Проте безпека є пріоритетом, і тому забезпечення безпечного середовища відіграє важливу роль в ухваленні рішень.

Таким чином, Міністерство освіти та науки прагне забезпечити безпечні умови для повернення учнів до шкіл та навчальних закладів.

Читайте також:  На Полтавщині вчителька виступила проти поборів і нарвалася на проблеми: деталі гучного скандалу

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.