facebook

Будуть серйозні неприємності: Астролог назвав дні, коли не варто нікуди їхати

У серпні є кілька найнесприятливіших днів, коли краще залишитися вдома і нікуди не виїжджати.



Серпень 2023 року є сприятливим для відпочинку на морі. Однак є дні, коли відпустка може опинитися під загрозою або буде зіпсована. Відомий астролог Влад Росс розповів Главреду про те, які дні найнесприятливіші для виїзду.

Сприятливі дні для поїздок
Сприятливим часом для відпочинку буде період, коли Венера все ще знаходиться в зодіакальному знаку Лева. До 21 серпня можна сміливо планувати відпустку.

Сприятливі дні для поїздок:

на море, до водойми – 3-4, 12-13, 31 серпня;
у санаторій – 3-4, 12-13, 31 серпня;
у гори – 26-28 серпня;
піші походи або близькі подорожі, поїздки на дачу – 5-6, 9-11 серпня;
з метою отримання знань, відвідування тренінгів, конференцій, семінарів – 9-11, 19-20, 28-29 серпня;
ділові поїздки та відрядження – 17-18, 26-28 серпня.

Несприятливі дні для поїздок
Остання декада серпня, з 21 числа до кінця місяця, буде найнесприятливішою для відпустки. У цей період Меркурій розгорнеться в ретроградний рух.

Найнесприятливіші дні: 1, 2, 14, 16, 21-25, 30 серпня.

Астролог каже, що 1-2 серпня не варто вирушати в дорогу, бо можливі затримки в дорозі, перенесення рейсів і запізнення. Також Влад Росс не рекомендує купувати в цей час квитки.

“22 серпня буде напружений аспект Марса. У цей день будуть особливо небезпечні будь-які переміщення по воді. Також не можна зловживати алкоголем і виходити в море, інакше можна потонути”, – говорить астролог.

За його даними, в період 21-25 серпня Меркурій буде статичний і це стане найгіршим часом, щоб вирушати в дорогу. Також в ці дні не рекомендується купувати нову машину.

Читайте також:  Два моторошних прогнози астролога Влада Росса: як закінчиться війна в Україні

Хто такий Влад Росс
Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоубізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.