facebook

Популярна схема: в Італії продаються “супердешеві будинки” за 1 євро

На продаж виставлено до 250 будинків, але є одна важлива умова. Ідея програми “будинки за 1 євро” полягає в тому, щоб залучити більше людей до проживання в менш населених районах країни.



В італійському містечку, розташованому поруч із гірськолижними курортами, продаються будинки за 1 євро. “Супердешеві будинки” розташовані в Пратола Пелінья в Апеннінських горах, в італійському регіоні Абруццо, приблизно за дві години їзди від Риму, але є одна умова. Про це пише The Mirror.

Насамперед ідеться про будинки, які, як правило, перебувають у поганому стані та потребують серйозного ремонту. Це означає, що вам знадобляться солідні заощадження, щоб привести дешеву нерухомість у відповідність до вимог життя.

Щасливий власник не тільки придбає вигідну нерухомість, а й зможе легко дістатися до прилеглих зимових спортивних курортів Роккарасо та Пескассероль. Абруццо — останній регіон Італії, у якому почали пропонувати будинки за популярною схемою “будинок за 1 євро”. На продаж виставлено до 250 будинків, але є і свої підводні камені.

Багато міст також встановили часові межі для покупців, надавши їм певний термін для приведення житла до ладу. Влада Абруццо пішла далі та заявила, що з покупця буде стягнуто 10 000 євро, якщо він не надасть плани реконструкції протягом шести місяців. Власникам також пропонується завершити реконструкцію протягом трьох років. Ознайомитися з наявною нерухомістю можна на міському сайті.

Читайте також:  Росія підготувала до відправки на Донбас 35-й гумконвой

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.