facebook

Переломний момент у серпні: таролог спрогнозувала, як закінчиться війна в Україні

Таролог та рунолог Ірина Клевер спрогнозувала, як закінчиться війна в Україні. Вона повідомила, що прорив у боротьбі з російськими окупантами очікується вже у серпні.



Переломний момент у серпні: таролог спрогнозувала, як закінчиться війна в Україні – today.ua
Провидиця заявила, що удари, які ми зараз бачимо по території Криму – це лише початок успішного контрнаступу української армії. Ірина Клевер зазначила, що в плани входять обстріли, але про закидання бомбами не йдеться.

На думку дослідниці, раніше у захисників були таємні плани щодо завершення війни, але зараз їх немає.

“Башти перевернуті – це означає, що все було, але вже не існує. Тобто ми зараз робимо своє майбутнє своїми руками. Ми не йдемо за планом”, – наголосила таролог.

Клевер акцентувала увагу на трьох подіях, які вона передбачала раніше. Дві з них уже сталися. У майбутньому ми побачимо конфлікт глав світових держав – це і є остання подія, яка стане сигналом української перемоги.

“Ми побачимо Сонце. Вже зараз почався початок великого кінця. Коли у них почнеться “гризня”, наш вихід і наша черга святкувати”, – запевнила Ірина.

Езотерик спрогнозувала переломний момент у серпні. Вона звернула увагу, що люди на тимчасово захоплених територіях звикли жити в окупації. Проте визволення обов’язково буде – його варто дочекатися.

“У серпні повертатимуть території. Там, де неможливо було пройти чи проїхати, тепер можна пройти. Там були заміновані поля, через які неможливо було наступати. Буде розмінування. Відбуватиметься все буде швидко і несподівано. Це буде дуже несподіваний швидкий прорив”, – підсумувала Клевер.

Читайте також:  Військовий ЗСУ врятував 130 херсонців від повені ціною власного життя

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.