facebook

До +40, грози та град: Синоптик Діденко дала прогноз погоди на вихідні

Синоптик попередила українців про дуже непросту погоду на вихідні.



У найближчі два дні в Україні встановиться пекельна спека разом із грозами та навіть градом. Про те, на що чекати жителям усіх областей на вихідних, розповіла синоптик Наталка Діденко.

Згідно з прогнозом синоптика, у ніч на суботу та в ніч на неділю температура повітря в Україні становитиме від +20 до +25 градусів, найближчої ночі на заході буде від +17 до +22 град.

У суботу, 5 серпня, протягом дня температура повітря в Україні очікується в межах +30… +37 градусів. У неділю, 6 серпня у більшості областей буде від +33 до +38 градусів, на півдні та сході місцями до +38… +40 град. У західних областях буде від 24 до 29 градусів.

Переважатиме протягом вихідних суха сонячна погода, лише у західних областях іноді можливі короткочасні грозові дощі, у неділю на заході можливі сильні зливи, шквали та град.

Мешканців та гостей Києва у суботу, 5 серпня очікує спека до +35 градусів та суха погода. У неділю буде ще спекотніше – до +37 градусів, вітряно та сонячно.

Наталка Діденко додала, що спека довго не протримається і почне слабшати вже у понеділок-вівторок, хоча на сході України будуть високі температури.

Читайте також:  Один з американських штатів завалило снігом

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.