facebook

Астролог назвав місяць, коли Україну атакують з усіх боків

За його словами, восени Путін буде біснуватися.



Астролог Дмитро Уранус зробив прогноз для України на найближчий час і з’ясував, що молодик, 13 листопада, пройде під дуже важкими для України аспектами. Сонце, Місяць і Марс з’єднаються в Скорпіоні в опозиції до Урану в Тельці. Всі ці аспекти перекривають одне одного.

За його словами, це вказівка на значне загострення війни, посилення військових дій, великі жертви. Опозиція Марса з Ураном, 11 листопада, і важкий молодик, 13 листопада, можуть дати близько цих дат (і протягом 2-х тижнів після 13 листопада) дуже сильні ракетні удари по Україні, по її енергосистемі, по центрах ухвалення рішень.

“До того моменту, як Марс зайде в Скорпіон (12 жовтня), швидше за все РФ може провести ще одну мобілізацію. У другій половині жовтня і в листопаді вони підтягнуть до лінії фронту сотні тисяч мобілізованих і там стане дуже гаряче”, – говорить Уранус.

Він додав, що астрокартограмма молодика вказує на те, що бої на той час можуть йти або близько Мелітополя, або вже на Кримському перешийку. Карта молодика більш небезпечна для Сімферополя і окупаційної влади Криму, ніж для Києва. Лінії Марса, Урана, Сонця і Місяця проходять по Криму. Тому, продовжив експерт, якщо в цьому році ЗСУ і зможуть зайти в Крим, то це буде можливо тільки в інтервалі з 13 листопада по 12 грудня.

“У цьому часовому інтервалі територія Криму, військові та інфраструктурні об’єкти Криму, а також окупаційна влада Криму будуть дуже вразливі. Швидше за все, при такому розвитку подій Путін буде біснуватися і вимагати помсти у вигляді дуже сильних ракетних ударів або у вигляді посиленого наступу в іншому місці фронту, для відволікання сил ЗСУ”, – сказала астролог.

Читайте також:  Астролог насторожила прогнозом щодо війни та назвала терміни: на що чекати

Якийсь вирішальний момент і криза, за його словами, точно буде в листопаді 2023 року. ЗСУ потрібно правильно розрахувати свої сили і резерви, щоб до листопада не втратити темп наступу і щоб ворог не перехопив ініціативу.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.