facebook

“Росія буде біснуватись“: відомий екстрасенс назвав найнебезпечніші дні серпня для українців

Екстрасенс Роман Шептицький розповів, чого чекати від військової обстановки в Україні у серпні, і які дні наступного місяця будуть найнебезпечнішими. Прогнози на майбутнє екстрасенсу допомагають робити карти Таро.



“Росія буде біснуватись“: відомий екстрасенс назвав найнебезпечніші дні серпня для українців – today.ua
Прогноз на серпень для України
Екстрасенсу випала карта “Джерело”, яка свідчить про потужність та нові можливості. Період “сили” триватиме з 1 до 12 серпня.

За словами Шептицького, погань буде “шаленіти” в цей час, а значить українцям на фронті потрібно не втрачати пильності.

“Треба бути дуже уважними та обережними, тому що ворог не планує здаватися… У Путіна немає нічого святого. Він уже посягнув на священні міста. Вищі сили йому цього не пробачать, тому він обов’язково буде покараний. А поки що обстріл справді триватиме”, – заявив екстрасенс.

Оскільки Путін любить великі свята, то найбільша ракетна небезпека може бути у День Незалежності України, а саме один день до і один день після свята. Крім того, варто побоюватися періоду з 7 по 9 серпня.

На першому місці за рівнем загрози залишаються населені пункти, максимально наближені до лінії фронту – правобережжя Херсонщини, Запорізька, Дніпропетровська, Харківська, Сумська, Чернігівська області.

На другому місці – центр України, у тому числі Київ.

На третьому місці за рівнем загроз знаходиться захід України – Хмельницька, Львівська області. Але це не означає, що інші міста перебувають у тотальній безпеці. Загроза для всіх.

Шептицький також згадав у своєму прогнозі, що в серпні відбудеться таке астрономічне явище, як два Сонця. Завдяки цьому вдасться вирішити питання, які раніше вирішити не вдавалося. Це може бути пов’язане зі звільненням Запорізької АЕС та з активним продовженням вибивання ворога із Запорізького спрямування.

Читайте також:  Трагічна звістка сколихнула серця: На війні зaгuнули троє добровольців з Польщі

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.