facebook

Астролог назвав міста, на які незабаром полетять ракети

Найнебезпечніше місто, за словами Влада Росса, – Одеса..



Останнім часом диктатор Володимир Путін зовсім злетів з котушок – він нещадно обстріляв Львів, а потім взявся за Одесу. Астролог Влад Росс каже, що поки ситуація залишиться критичною.

За його словами, крім Львова, Одеси та Києва, окупанти найближчим часом будуть обстрілювати ще ряд міст.

“Погана доля може чекати на Суми і Сумську область, Дніпро, Миколаїв і всі міста біля Дунаю. Наприклад, Болград, Ізмаїл, Чорноморськ, смт Південний, Очаків та інші. Нам просто необхідні протикорабельні комплекси NASAMS і Patriot. Ми їх отримаємо протягом місяця, і тоді нам не будуть страшні російські ракети”, – сказав експерт в інтерв’ю УНІАН.

Він додав, що на Одесу, наприклад, насунулася вісь катастроф і триватиме вона аж до 2 вересня 2024 року.

“Ще раз хочу сказати, що найнебезпечніша ситуація буде в Одесі, може бути багато жертв. Путін захоче її знищити, стерти з лиця землі, як він це зробив з Маріуполем, Харковом і Бахмутом”, – додав Росс.

Крім того, астролог каже, що небезпека чекає і на захід України. Якщо раніше бомбили тільки Львів, то зараз можуть ще завдавати ударів по Івано-Франківську та Чернівцях.

“З Чернівцями взагалі неоднозначна історія. Путін вважає, що це місто є територією Румунії, тому туди теж може щось прилітати. Тим більше, там теж є красиві історичні центри, а у диктатора зараз завдання знищувати саме їх”,- підсумував Росс.

Читайте також:  "Це остання хвиля COVID": лікар-анестезіолог зробив обнадійливий прогноз

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.