facebook

Жахлива трaгeдiя: Знайдено тiлo дитини, яку шукали чотири дні

Рятувальники знайшли та підняли на поверхню тіло дівчинки, пошуки якої тривали з 16 липня.



Про це повідомляє Бліц Інфо.

Відомо, що 16 липня о 15:42 до рятувальників поступило повідомлення про те, що в селі Козари Букачівецької ТГ під час відпочинку на річці Дністер, дівчинка 2010 року народження впала у річку та зникла з поля зору. До місця події одразу було направлено рятувальників.

Всього за період пошукових робіт, за допомогою плавзасобів рятувальники здійснили декількаразове візуальне обстеження поверхні водойми вниз по течії від місця утоплення на відстані близько 50 км, за допомогою БПЛА проведено обстеження русла річки та прибережної зони довжиною 40 км. Також на річці Дністер було забезпечено роботу моніторингових (спостережних) постів.

Сьогодні, 19 липня 12:55 в селі Старий Мартинів Бурштинської ТГ водолази групи рятувальних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення, виявили та підняли на поверхню тіло дитини.

Всього до проведення пошуково-рятувальних робіт було залучено 30 рятувальників, 13 одиниць техніки, з них 5 плавзасобів, та 1 БПЛА. Також на місці працював психолог ГУ ДСНС в області.

Читайте також:  4-річну дитину з COVID-19 підлючили до апарату ШВЛ

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.