facebook

“Шокуючий прогноз астролога: Коли для України прозвучить останній постріл”

Астролог розповіла українцям, чого очікувати в майбутньому.



Поліна Павлова, відома астрологиня прогнозує, або “бачить” закінчення війни у 2026 році.
На її думку, яку вона висловила у програмі “мій Світ”, астрологиня зазначає, що це не мається на увазі, що до 2026 року будуть гарячі дії, вона говорить про якусь точку, як закінчення війни.

Після 26 року цьому заважає доля. Росія точно не нападе знову на Україну. Якісь інші теми будуть актуальні. До 26 року – щось буде змінюватися військовим шляхом, щось дипломатичним, у росії= буде змінюватися влада, домовленостей буде декілька. На що до 26 року вдасться вийти, те і буде.
— зхазначає Павлова.
Також Поліна Павлова зазначила, що Україна буде в Євросоюзі, Україна буде в НАТО, на тих чи інакших умовах. Деякі території можливо не вдасться повернути, у них буде якийсь свій статус.

Також астрологиню запитали, чи загрожує Україні радіаційне забруднення, на що вона відповіла, що цілком якесь забруднення можливе, але воно абсолютно маніпулятивне, щоб звинуватити країни НАТО. Мова йшла про Курську АЕС, та імовірні провокації рф на цій атомні станції.

Щодо ЗАЕС, астрологиня заявила, що з цією ЗАЕС треба буде проводити якісь капітальні роботи, або відбудовувати, або перебудовувати. Тотально все перезавантажувати, переробляти, але Україна зможе користуватися Запорізькою електростанцією.

Щодо президента, то Павлова заявила, що найближчим часом нічого не змінюється. Зеленський наразі залишається президентом. Єдина загроза для нього це якщо замах, який над ним “висить” буде реалізовано успішно. Проте Поліна зазначила, що, на її думку, нічого такого не станеться.

За словами астрологині вибори президента будуть перенесені через воєнний стан. А зміна очільника країни відбудеться не типово.

Читайте також:  Відьма Марія Тиха шокувала передбаченням кінця війни в Україні

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.