facebook

“Жахлива дорожня аварія: Чотири зaгuблих, серед них – дитина”. ФОТО

На Одещині у жахливій дорожній аварії загинуло чотири людини, в тому числі дитина.

Про це повідомили у регіональному главку Національної поліції.

Трагедя сталася сьогодні, 15 липня вранці на трасі Одеса – Рені, між селами Підгірне та Карналіївка.

За даними поліції, о 7:30 зіткнулися вантажівка та позашляховик. Попередньо поліцейські встановили, що це сталося через те, що у фури лопнуло колесо та вона виїхала на смугу зустрічного руху.

“Унаслідок ДТП водій позашляховика та троє його пасажирів, серед яких – одна дитина, загинули. Водій вантажівки отримав тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Чоловік залишився на місці події, його перевірили на стан сп’яніння, він – тверезий”, – розповіли в управлінні.

Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група з розслідування дорожньо-транспортних пригод та територіального підрозділу поліції. Правоохоронці встановлюють всі обставини автопригоди. Вирішується питання щодо внесення до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомостей за статтею 286 Кримінального кодексу України.

Очевидці повідомляють, що четверо людей загинули від страшенних травм, через які “втрачені руки та ноги”. За словами свідків, позашляховик нагадує зараз сплющену консервну банку, вантажівка транспортувала зерно, вона через зіткнення перевернулась.



Читайте також:  Чиновник із Закарпаття за смертельну ДТП отримав сім років в'язниці

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.