facebook

Найпотужніша магнітна буря літа 2023 року наближається: “Ломитиме голови” дві доби

Найбільшого впливу магнітних бур зазнають власники хронічних хвороб, а також люди похилого віку та метеозалежні люди.



Для всіх наших читачів, які знають про свої невеликі “слабки”, є дуже важлива новина про серію магнітних бур. Не варто робити з себе “супергероя” – краще в ці дні ставитись до себе з любов’ю.
Так, після сильного спалаху на Сонці в середу, 12 липня та четвер, 13 липня, очікується потужна магнітна буря. Експерти оцінюють потужність бурі 12 числа у 5 балів, а 13 липня – 4 бали.

Давайте разом дізнаємося, як убезпечити свій організм від негативного впливу магнітної бурі.

Деякі люди погано почуваються в дні магнітної бурі. Симптоми магнітної бурі у різних людей можуть відрізнятися. Як правило, найпоширеніші: запаморочення; нудота та блювання; головний біль; болі в м’язах та суглобах; біль в серці; підвищений тиск; прискорений пульс; сильна втома; безсоння; загострення хронічних захворювань.

Найбільшого впливу магнітних бур відчувають власники хронічних хвороб, а також люди похилого віку та метеозалежні люди.

Щоб вплив магнітної бурі не був надто сильним, їжте більше сезонних продуктів та зелені. У той же час зменшіть вживання жирних, гострих, смажених страв та фастфуду. Пийте більше рідини, трав’яного чаю, компоту. І відмовтеся від кави, алкоголю, сигарет та енергетичних напоїв.

Також лікарі рекомендують регулярно провітрювати кімнату, особливо перед сном. Більше рухайтеся, займіться зарядкою, пройдіться пішки замість поїздки на транспорті.

Лягайте спати в один і той же час доби. Спіть щонайменше 7 годин на добу.

Читайте також:  Ледь не побилися: Тимошенко і міністр Зеленського посперечалися у прямому ефірі

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.