facebook

Мольфар Макс Гордєєв передбачив масштабні потопи в Україні

За його словами, зберігається небезпека води.



Мольфар Макс Гордєєв вже неодноразово передбачав небезпеку води. За його словами, в зоні ризику вся Україна, бо окупанти можуть вдарити по будь-якому об’єкту.

Він додав, що українцям варто боятися стихії води, бо можуть бути масштабні потопи.

Варто відзначити, що ще в березні 2023 року Гордєєв передбачав стихійні лиха. І його прогноз таки здійснився – 6 червня окупанти підірвали Каховську ГЕС, внаслідок чого було затоплено багато населених пунктів. Не обійшлося і без загиблих.

Які прогнози Макса Гордєєва здійснилися
Раніше мольфар говорив, що ЗСУ в першу чергу звільнять Херсон. Після його передбачення стало відомо, що ЗСУ завдали удару по Антонівському мосту на Херсонщині, який є ключовим елементом поставок для російських підрозділів через Херсон.

Також він говорив, що є дуже багато людей, які мріють знищити Кримський міст. І після цього передбачення українці дізналися новину – в Криму “бавовна”. До слова, астролог Влад Росс також поділяє думку Макса Гордєєва. Він каже, що зовсім скоро ми вже відкриємо пляжний сезон на півострові.

Крім того, ще в листопаді 2022 року Гордєєв говорив про якусь важливу персону в Полтаві, яку всі ненавидять. Тому, як він сказав, її повинні звільнити з посади. 14 квітня 2023 року стало відомо, що з посади звільнили мера Полтави Мамая.

Читайте також:  “Рятувала дітей, все повимикала і сіла біля розетки”: на Львівщині блискавка вдома вдарила молоду жінку

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.