facebook

Був студентом Віденського університету. На війні загинув 24-річний солдат-штурмовик з Івано-Франківська Микола Котко

Під Бахмутом 4 липня загинув 24-річний солдат-штурмовик 3 окремої штурмової бригади з Івано-Франківська Микола Котко. Про смерть воїна повідомили на Facebook-сторінці Галицької територіальної громади, звідки родом його сім’я.



У коментарі Суспільному подруга родини Ірина Лахоцька розповіла, що Микола повернувся з Відня в Україну, щоб боронити Батьківщину. За кордоном він навчався на факультеті журналістики.

“Останні пʼять років Микола проживав і навчався у Відні та не витримувало його чоловіче серце спостерігати, як ворожа нечисть плюндрує та знищує його рідну землю і, не вагаючись приймає рішення боронити її”, — каже Ірина Лахоцька.

Воїн — єдиний син у матері. Микола Котко ходив у школу-садочок № 8 та загальноосвітню школу № 21. Також навчався на техніка-програміста в Івано-Франківському фінансово-комерційному кооперативному коледжі імені С. Граната.

Воїн часто приїжджав у гості до бабусі у село Вікторів Галицької громади.

“Усі називали його по-дитячому Миколка. Він народився 22 травня 1999 року у місті Івано-Франківську. Він хотів бути ангелом на землі, але так швидко став ангелом на небі”, — розповідає Ірина Лахоцька.

Рідні полеглого Миколи Котка виконають його останнє бажання та поховають у селі Вікторів.

Читайте також:  Від ракетного удару у одній із областей зaгuнули 23 поліцейських. ФОТО

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.