facebook

Школяр напав на вчительку з мотузкою, стягнувши з неї труси, через “ненависть”: “Я шкодую, що”

Неповнолітній хлопець здійснив напад на вчительку і тепер йому загрожує до 40 років ув’язнення.



У Лас-Вегасі підліток був засуджений терміном від 16 до 40 років ув’язнення за напад на вчителя середньої школи після закінчення уроків, який завершився кількома “травмами” для неї.
17-річний Джонатан Мартінес Гарсія визнав себе винним у спробі вбивства, а у квітні також у спробі сексуального нападу з використанням смертельної зброї, завдавши серйозних тілесних ушкоджень.

Адвокат нападника повідомив судді, що поведінка його клієнта була викликана серйозними побічними ефектами від астматичного препарату, що спричинив зміни настрою, нічні кошмари та галюцинації, повідомляє газета Las Vegas Review-Journal.

“Я жалкую про те, що зробив”, – заявив хлопець.

Його адвокат просив вирок у вигляді умовного покарання.

У квітні 2022 року Гарсія напав на вчителя в класній кімнаті, стиснувши їй горло “мотузкою або стрічкою”, після чого він штовхнув її головою об стіл, через що вона знепритомніла.

Він сказав, що “не любить вчителів”, коли його запитали, чому він скоїв цей злочин. Жінку непритомну знайшов інший шкільний працівник. А хлопець встиг вийти зі школи, що все ж не допомогло йому втекти, його затримали буквально за кілька годин.

Що найстрашніше в цій ситуації… жінка, коли прийшла до тями, побачила, що її штани та спідня білизна були стягнуті. Тому є припущення, що він чи намагався її зґвалтувати, чи зробив це.

Читайте також:  У Чехії вчителька стверджувала, що не росіяни, а українці вбuвaють дітей

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.