facebook

Удар по Львову: кількість жертв зросла до 10, рятувально-пошукову операцію завершили

Наразі відомо про 10 загиблих внаслідок ракетного удару російських загарбників.



Кількість жертв ракетного удару російських окупантів по Львову зросла.

Як повідомляє Міністерство внутрішніх справ, станом на ранок п’ятниці, 7 липня, з-під завалів житлового будинку, пошкодженого уламками російської ракети, дістали тіла 9 жертв.

“Львів. Кількість загиблих внаслідок російського ракетного обстрілу зросла до 9 осіб, 42 особи отримали поранення (з них три дитини). Рятувально-пошукові роботи тривають”, – йдеться у повідомленні.

Оновлено о 7:54. Мер Андрій Садовий повідомив, що рятувальники знайшли тіло десятої жертви – це жінка.

“Щойно знайшли 10 тіло. Жінка. Зараз надзвичайники вивільняють загиблу від завалів. На цьому рятувально-пошукову операцію буде завершено”, – повідомив він.

Оновлено о 8:33: Очільник Львівської ОВА Максим Козицький заявив, що пошуково-рятувальні роботи на місці влучання уламків ракети у житловий будинок завершили.

“Унаслідок учорашнього ракетного удару по багатоквартирному будинку у Львові загинули 10 осіб. Одну людину знайшли вночі, ще одну – сьогодні вранці. Крім того, травмовані 42 людини. 16 з них госпіталізували. Дякую рятувальникам і всім службам та волонтерам, які попри зливу не припиняли пошуки впродовж цілої ночі”, – зазначив Козицький.

Удар по Львову 6 липня – що відомо
Вночі 6 липня у Львові пролунали кілька гучних вибухів. Згодом стало відомо, що уламки російської ракети впали на житловий будинок.

У Львівській ОВА повідомили, що три ракети влучили по Львову. Було зруйновано одну з підстанцій та житловий будинок. Внаслідок атаки поранені десятки людей, є загиблі.

Речник командування Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат заявив, що спочатку “Калібри” летіли в напрямку Києва, але потім різко звернули на Львів. Вранці в Повітряних силах ЗСУ заявили, що вдалося знищити 7 з 10 ракет, що їх запустили росіяни.

Читайте також:  “Влетів на повній швидкості і…”: Смертельна ДТП, від якої кров холоне в жилах

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.