facebook

Українців попереджають про спеку до +37

До України цього тижня прийде справжня спека. Температура повітря підвищиться на 3 – 5 градусів. Водночас можливі дощі з грозами.



Про це пише 24 канал.

Щоправда, опади бути короткочасними й навряд чи вплинуть на стовпчики термометрів, які подекуди сягатимуть рекордних 35 – 36 градусів тепла. За даними Укргідрометцентру, особливо припікатиме на Півдні країни.

5 – 6 липня в Західних, Північних та більшості центральних областей України очікують короткочасні дощі з грозами. На решті території – без опадів. Температура становитиме 26 – 31 градусів тепла. На Заході країни буде трохи прохолодніше – 22 – 27 градусів тепла.

7 липня можливі короткочасні дощі та грози. Опади оминуть Південно-Східну частину України. Температура повітря на Півдні та Сході вночі буде 20 – 25 градусів тепла, а вдень повітря прогріється до 31 – 36 градусів тепла. В Західних областях вночі буде 12– 18 градусів тепла, а вдень 20 – 26 градусів тепла. На решті території вночі 16 – 22 градуси, вдень 26 – 32 градусів тепла.

В липні середня місячна температура повітря складатиме від 19 до 25 градусів тепла. В Карпатах буде трохи прохолодніше – від 13 18 градусів тепла.

Читайте також:  В Україну повертається тепло: куди золота осінь завітає найшвидше

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.