facebook

10-річну дівчинку двічі зґвалтував власний батько

Один із мешканців Ковельського району Волині для задоволення своїх сексуальних потреб вирішив використати маленьку 10-річну дівчинку. Жертвою насилля ж обрав власну доньку.

Джерело:

Волинська обласна прокуратура

Ба більше, 48-річний чоловік зґвалтував дитину двічі. Трапилося це у жовтні 2021 року.




За ґрати на роки

Однак злочин проти малесенької дитини батьку-педофілу з рук не зійшов. Правоохоронці його затримали, а згодом суд запроторив чоловіка за ґрати на тривалий термін.

Звинуватили 48-річного жителя одного з сіл Ковельського району у порушенні 4 та 6 частин 153 статті Кримінального кодексу України “Сексуальне насильство”. А суд у результаті обрав йому покарання у виді 15 років позбавлення волі.

За принципової позиції прокурорів Ковельської окружної прокуратури Волинської області суд визнав 48-річного жителя одного з сіл Ковельського району винуватим у неодноразовому сексуальному насильстві щодо малолітньої та призначив йому максимальне покарання у виді 15 років позбавлення волі,
– повідомили у Волинській обласній прокуратурі.

Також згідно з вироком суду, відомості про волинянина були внесені до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи.

Читайте також:  "Тобі пощастило, твоя дочка в раю": на Заході пастор збив першокласницю і втік за кордон

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.