facebook

Присмажить до +35: синоптик Діденко дала прогноз

Синоптик Наталка Діденко дала прогноз погоди на неділю та наступний тиждень
Якою буде погода в неділю, 2 липня, а також протягом усіх наступних тижнів, повідомляє синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у соціальній мережі facebook.


Другий літній місяць вступив у свої законні права, а разом із ним повернулася і літня спека. У неділю, 2 липня, в Україні очікується спекотний день. Температура повітря становитиме +25…+30 градусів, а в західних регіонах повітря прогріється до +23…+29 градусів.

У неділю очікуються дощі із грозами у західних областях, на півночі країни, на Вінниччині, а також місцями на Одещині та Харківщині. На решті територій буде сонячно і без опадів протягом усього дня.

Вітер західний, південно-східний, помірний.

У столиці найближчої ночі, а також завтра вранці буде суха та сонячна погода. Вдень стовпчики градусників покажуть позначки +27…+29 градусів, а водночас можливі короткочасні грозові дощі.

Тиждень розпочнеться зі спеки. Найспекотнішими регіонами будуть південь і схід України, там місцями повітря прогріється до +30…+35 градусів, трохи прохолодніше буде в західних областях +24…+28 градусів. На півночі та в центрі країни прогнозують +26…+31 градус.

Синоптик попереджає, що спека трохи спаде 7-8 липня, а поки постарайтеся уникати прямого сонячного проміння, пийте воду і просто насолоджуйтесь сонячними літніми днями.

Читайте також:  У Долині шквальний вітер зірвав дах зі школи-інтернату

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.