facebook

Стосується кожного українця: Держава зобов’язала всіх вивчити англійську

Українців зобов’язують вивчити англійську мову.

В Україні мають намір зобов’язати всіх вивчити англійську мову та розповіли, як це все буде здійснено, які перспективи відкриваються і хто має обов’язково володіти нею. Даною інформацією ділиться FEDOROV у Телеграм-каналі.

У повідомленні йдеться, що законопроект про англійську мову є справжнім game changer. Кожен українець зможе абсолютно безкоштовно підвищити свій рівень володіння мовою. Держава оплачуватиме необхідні курси.

Крім того, залучатимуться англомовні волонтери до шкіл, а також проводитимуть розмовні клуби. Буде запущено окремий портал з безкоштовними уроками та курсами. В Україні мають намір робити все можливе, щоб кожен українець міг розмовляти англійською.

Зазначається, що англійська мова стане обов’язковою у системі освіти — починаючи з дитячих садків і закінчуючи університетами, від дошкільнят до вчених. Держава підтримуватиме професійний розвиток педагогів та бажання покращити свої знання з англійської мови.

Держава змінюється докорінно і Україна відкрита для світу, тому всі чиновники розмовлятимуть цією мовою. Англомовні фільми та телепередачі транслюватимуться телебаченням мовою оригіналу і це одна з найкращих практик від інших країн світу.

Інформація та оголошення щодо транспорту дублюватимуться англійською, а іноземцям відповідатимуть тією ж мовою, коли вони звертатимуться до довідкових служб на вокзалах, в аеропортах, річкових портах та ін.

Володіння англійською безпосередньо пов’язане з рівнем конкурентоспроможності і заробітною платою на ринку праці для кожного громадянина. У зв’язку з цим держава продовжує створювати революційні проекти та затверджувати закони щодо розвитку людського капіталу.



Читайте також:  У Мінсоцполітики розповіли, яких субсидій варто очікувати українцям у 2021 році: "Прийдеш, призначать..."

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.