facebook

Астролог Влад Росс назвав дні у липні, коли не варто нікуди їхати

Як зазначив астролог, більшу частину місяця Меркурій буде рухатися знаком Лева, посилюючи бажання отримувати яскраві враження і корисні знання.



У липні багато хто планує подорожі та поїздки з різними цілями. Так от на ретроградній Венері дуже сприятливо їздити в романтичні місця, де ви вже були зі своєю коханою людиною. Про це в інтерв’ю Главреду розповів відомий астролог Влад Росс.

Як зазначив астролог, більшу частину місяця Меркурій буде рухатися знаком Лева, посилюючи бажання отримувати яскраві враження і корисні знання. Тому, якщо ваші хобі пов’язані з подорожами і транспортом, вас особливо буде тягнути в дорогу.

“Поки Меркурій у Леві, буде зберігатися прекрасний період для покупки розкішних автівок, як Bugatti, Ferrari, Audi А8 і Q8 тощо. Це буде дуже вдалим вкладенням коштів”, – розповів Росс.

За його словами, подорожі краще не починати в ті дні, коли Меркурій буде напруженим, особливо 10, 17, 23 липня. У цей час ймовірні небезпеки і нещасні випадки в дорозі, можна втратити багаж, будуть виникати перешкоди.

Хто такий Влад Росс
Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків та зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Росс підкреслив, що сприятливими для поїздок в липні-2023 будуть наступні дати:

до моря, водойми – 1, 2, 7, 8, 16, 28 липня;
в санаторій – 7, 8, 28 липня;
в гори – 3, 4, 30, 31 липня;
походи пішки або поїздки на дачу, близькі подорожі – 9, 29 липня;
у театри, на концерти, в парки, на атракціони – 1, 2, 11-13, 24, 25, 28 липня;
на тренінги, конференції, семінари, у відрядження – 1, 2, 6, 13-15, 19, 24, 25, 28 липня.
Найбільш несприятливі дні для поїздок: 5, 10, 17, 18, 20, 21, 23, 26, 27 липня.

Читайте також:  Весняний коридор затемнень і зростальний Місяць 20-квітня-5-травня-2023 року: що на нас чекає в цей час

Що варто враховувати читачеві
Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.