facebook

Жoрстoкe вбuвствo: Чоловік розшукав і розправився над 20-річною вагітною дружиною

На території Рівненської області сталася жахлива трагедія, коли 27-річний чоловік жорстоко позбавив життя своєї 20-річної дружини, яка також була у стані вагітності.



Жінці не вдалося уникнути небезпеки, втікши до своїх батьків, оскільки він знайшов її та здійснив злочин.

Про цей жахливий інцидент повідомили представники поліції Рівненської області, які вже розпочали розслідування цієї справи. За інформацією правоохоронців, трагедія сталася у квітні 2023 року в селі Старе Село, де подружжя проживало.

У той день, 6 квітня, між ними виникла суперечка, що призвела до насильства. Жінка, перебуваючи у стані вагітності, вирішила залишити свого насильницького чоловіка та повернутися до рідних батьків у село.

На жаль, її чоловік знайшов її місцезнаходження. У результаті нової сварки, що виникла, 27-річний чоловік вийняв ножа з кухні та здійснив три смертельні удари в шию жінки. Від отриманих травм вона померла на місці.

Варто зазначити, що чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. Під час допиту поліції він стверджував, що не намагався вбити свою дружину, а лише залякував її, аргументуючи це тим, що жертва його сама спровокувала. Правоохоронці негайно затримали підозрюваного у вбивстві, і на даний момент він перебуває під вартою.

Кілька днів тому поліція завершила досудове розслідування цього жахливого вбивства. Чоловіку інкримінують злочин, передбачений пунктом 2 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України. За цим злочином він може бути засуджений до довічного позбавлення волі.

Читайте також:  “Спочатку бив іконою, а потім і ножем”: Чоловік напав на свою дружину

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.