facebook

Пекeльний бiль: “Для вбuтиx ракетою 14-річних донечок мати шукає весільні сукні”

Жахлива трагедія сталася вчора в Краматорську, Донецькій області, де дві 14-річні сестри-близнючки стали жертвами ракетного удару російських сил.



Згідно з відомостями, їхній навчальний заклад вже мав схожий випадок нападу в лютому, коли російські загарбники атакували місто.

Зворушливі подробиці про життя і характер цих молодих дівчаток стали відомі завдяки розповіді керівниці школи.

Людмила Осадча, в.о. директора школи №24 у Краматорську, розповіла про двох сестричок, які були старанними ученицями та надзвичайно згуртованими. Обидві завжди підтримували одна одну, допомагали і були нерозлучними. Аня, більш активна і енергійна, завжди була поруч зі своєю тихенькою і ніжною сестрою Юлею. Їх взаємодопомога та спільні зусилля у навчанні завжди вражали вчителів.

Однокласниця дівчат розповіла, що Аня та Юля були однією сім’єю для своєї матері, яка самотужки виховувала їх. За словами очевидців, вони завжди трималися разом, ніколи не розлучалися навіть на хвилину. Трагедія сталася, коли вони, як завжди, йшли за ручку, можливо, відвідуючи піцерію поблизу. Історія краматорської матері, яка зараз знаходиться в неймовірному горі, розчулила усіх. Важко уявити її біль і страждання, коли вона шукає весільні сукні для поховання своїх єдиних донечок. Це серце шкодить, але, на жаль, така є традиція…

Тривожним фактом є те, що директорка школи, яка була їхнім навчальним закладом, також загинула разом з чоловіком під час ворожого обстрілу в цьому році. Ця звістка підкреслює масштаб болю, який охопив шкільне співтовариство та місто в цілому.

Краматорськ став місцем жорстоких ракетних атак, в результаті яких загинули десятеро містян, а 61 людина, включаючи немовля, отримала поранення. Рятувальні служби продовжують роботу з пошуку постраждалих під завалами зруйнованих будівель.

Читайте також:  Йшли на заняття з розвитку дітей: З'явилися останні кадри мами з донькою, яку вбuла російська ракета у Вінниці

Ця трагедія, що сталася в Краматорську, струсила серця усіх, нагадуючи про болючу реальність воєнного конфлікту та його жертв. Сестрички, які незабаром мали випускний вечір, стали символом невинно втраченої надії та беззахисності. Світлий слід їхньої пам’яті залишиться в серцях тих, хто їх знав та кохав.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.