facebook

Це рік водних катастроф, який принесе ще багато-багато бід – астролог Вакуліна

До 17 травня 2024 року наша країна проживає дуже складний і напружений період, каже астролог.



Масштабна війна в Україні триває другий рік. Окупанти не припиняють бити ракетами і дронами по всіх містах України. Астролог і таролог Ангеліна Вакуліна в інтерв’ю для Главреда розповіла, що чекає нас до кінця літа, над якими містами нависла серйозна загроза і чи закінчиться війна в цьому році.

Ангеліна, яким буде липень і серпень для України. Дайте прогноз на найближчі 2 місяці?

Найбільш напружений період для України до 31 липня. Йде активний контрнаступ і контрнаступ буде досить успішним по всіх фронтах. Найважчим залишається – Схід, це важко доступна ділянка фронту. Період найважчий, але дуже продуктивний для нас.

Східний напрямок буде залишатися важким ще довго. Всі окуповані території, Луганськ, Донецьк і міста, які знаходяться біля моря, річок, озер. Міста, де знаходяться водні конструкції – в зоні ризику до кінця серпня. Ці міста знаходяться в “червоній зоні”, будуть провокації з боку води. На жаль, те, що сталося в Херсоні, це не остання трагедія, яка буде пов’язана з водою в Україні.

Я не можу назвати літо спокійним або підвищено неспокійним періодом, але спокійного періоду для України немає. Йде відвоювання наших територій. Повертатимуться спочатку маленькі населені пункти, пізніше – побільше. У підсумку, всі повернуться додому. Буде багато обмінів військовополоненими. Країна, держава, президент Зеленський і всі, хто при владі роблять дуже багато, про що нам не говорять. Люди думають, що нічого не відбувається, але це не так. Відбувається дуже багато всього, але говорять про це вже по факту.

Над якими містами нависла небезпека?

Небезпека залишається для прикордонних міст: Чернігів, Харків. Це там, де будуть на прикордонних зонах росіяни не шкодувати нас, бомбити. Ці міста ще будуть терпіти.

На жаль, до закінчення війни і нашої перемоги, Схід України залишається найважчим, повернеться останнім. Бої там йтимуть дуже масштабні.

Лівий берег Херсона під великою небезпекою. Будуть обстріли, будуть жертви. На жаль, на найближчий місяць я не бачу спокою. Так, буде якесь затишшя, але це на якісь дні.

Читайте також:  Російська аналітикиня попередила українців про велику провокацію на Різдво з боку РФ

Останні дні всі говорять про загрозу на Запорізькій АЕС. Президент Володимир Зеленський попередив про підготовку росіян і повідомив про велику загрозу. Що можете сказати?

Це ще один складний і важкий напрямок – Запоріжжя та область. Незважаючи на те, що будуть повертатися маленькі населені пункти, які зараз там окуповані, ситуація зі станцією важка. Про Запорізьку АЕС заговорили вже влада, вона у всіх на слуху. Але, немає чіткого плану у ворога, що вони зроблять аварію. Аварія не потрібна навіть їм, це така маніпуляція, щоб підняти всіх на вуха. Наші до цього готуються, але я не бачу витоку радіації, але загроза є. Загроза попадання, загроза аварії, може бути часткове руйнування, це те, що я бачу на даний момент.

Київ у травні пережив одну з найважчих атак з боку Росії. Обстріли ракетами і дронами не припиняються. Який прогноз для столиці?

Основна мета, про яку говорять і бояться – це Київська ГЕС. Є загроза, але не бачу масштабної трагедії. Битимуть точково навколо Київської ГЕС. Це район Вишгорода, Нові Петрівці, Оболонь. Ці населені пункти під загрозою. Можливі попадання навколо, в підприємства, ангари, або занедбані заводи, які там є.

Крім того, є мета в Києві, пов’язана з лікарнями і госпіталями. Щось вони там шукають, може, їм дана неправдива інформація. Вони щось вишукують, тому і останні попадання по лікарнях і поліклініках. Про це я писала вже в своїх прогнозах задовго, до потрапляння в поліклініку в Києві.

Київ у спокої ніхто залишати не збирається, але це вже маніпуляції і залякування. Будуть, на жаль, летіти дрони, ракети. Найближчі місяці тривоги ігнорувати не можна. Можуть бути “прильоти” без тривог, можуть бути прильоти і вдень. Вони змінюють тактику. Якщо весь травень, в основному, це було вночі, то зараз можна очікувати того, що удар буде абсолютно несподівано вдень і в самому несподіваному для нас місці.

Ангеліно, яка ситуація на фронті? Що відбувається в найгарячіших точках – Бахмут і Авдіївка.

Читайте також:  Синоптики спрогнозували погоду в Україні на неділю: де чекати снігу й ожеледиці

Після Маріуполя і Харкова, Бахмут – це жах. Я бачу, що там нічого не залишилося. Чи повернеться ця територія до складу України? Повернеться обов’язково. Наші хлопці її відвоюють без сумнівів, але ціною великих-великих втрат, на жаль. Місто зруйноване і стерте з лиця землі, під копірку історія Маріуполя. На жаль, буде дуже довге відновлення. Але, з’являться партнери, які захочуть відновити цей напрямок. До кінця війни, до нашої перемоги, Бахмут є найважчим напрямком.

Ви вже сьогодні торкнулися теми контрнаступу ЗСУ. Який можете дати прогноз, чого очікувати?

Наш контрнаступ буде успішним. Напружене, але дуже продуктивне. Дуже швидко почнуть, і вже почали, повертатися території. Звичайно, не без втрат. Але, всі населені пункти, всі люди і всі території повернуться до складу України.

Що буде з окупованими територіями? Які міста чи населені пункти можуть повернутися і коли?

Влітку буде багато повертатися Запорізької області. Вона вже повертається, але про це оголошують пізніше. Хлопці працюють в цьому напрямку. Цілісна географічна карта України є і буде. Схід повернеться, Крим – обов’язково повернеться, це факт.

Ви неодноразово говорили, що перемоги України над російськими окупантами можна очікувати до 2024 року. Прогнози змінилися?

Однозначно, що перемога України буде, і це не прогнози чи припущення. Це всім відомий факт. Росія тільки заявляє себе, як великою державою, але такою не є, ні в духовному плані, ні в плані цілісності народу. Травень-червень 2024 року – це час, коли ми вже юридично здобудемо перемогу і укладемо якусь угоду, яка дозволить припинити вогонь. До 17 травня 2024 року наша країна проживає дуже складний і напружений період.

Чи можна дізнатися найсприятливіший час у майбутньому для України?

Я не бачу в 2024 році головнішої події, ніж перемога. Ми всі цього чекаємо. Точно не буде так, як раніше. В області всього, медицини, фінансів, здоров’я, транспорту. Будуть дуже великі реформи починаючи з 2025 року, це і освіта, і екологія, і авіа, і медицина. Будуть глобальні і новаторські проекти, в які будуть вкладати зарубіжні партнери. Україна буде дуже крутою державою, наша земля і земля в нашій країні буде ласим шматочком, який буде доступний не кожному.

Читайте також:  "Афганізації не буде": Подоляк дав прогноз, як далі може діяти Росія в Україні

Коронавірус, локдаун, масштабна війна. Очікувати ще якихось випробувань для українців?

Я бачу нові локдауни, вони не пов’язані з коронавірусом. Я про це говорила ще в прогнозі 1,5 роки тому. Україну це теж торкнеться. Вже спалахи ротавірусу, холери, вірусного гепатиту і всіх неприємних аспектів, які нам дала трагедія з Каховською ГЕС. На жаль, це буде спалахами, але не буде такого, що всю країну закриють і введуть масковий режим. Чи будуть епідемії? Будуть. Чи будуть локдауни? Швидше так. Війна піде тільки на спад.

Яка ситуація буде в Росії і коли диктатор Володимир Путін понесе покарання за геноцид українців?

Дуже скоро всі зрозуміють, що Росія – не сильна держава, яка “масштабно завойовує весь світ”. Це все ілюзія. Насправді Росія – це країна з нижчими прибутковими показниками. Росія понесе покарання, але у вигляді покарання для народу, це будуть великі конфлікти всередині країни, які можна назвати громадянською війною.

Чи понесе покарання конкретно Путін? Поки не можу сказати. Але точно понесе покарання народ і влада. Вони понесуть покарання дуже кармічне і глобальне, як від сусідніх країн, так і від вищих сил. Точно можу сказати, що це крайній рік, коли РФ залишається цілісною державою. Вже восени цього року буде дуже несподіваний поворот, станеться щось важливе і заговорять всі.

Як може закінчитися війна в Україні?

Зі зміною влади в РФ і відмовою від окупованих територій, саме на таких умовах закінчиться війна нашою перемогою.

Ви говорили про світові руйнування, катаклізми та землетруси. Чого очікувати світові до кінця 2023 року?

На жаль, весь 2023 рік складається з таких руйнівних енергій. Це війни, руйнування, стихійні лиха, місцеві революції, повалення влади. Стихійні лиха будуть повторюватися. Крім того, землетруси і повені будуть ще, і це дуже-дуже гучні, руйнівні. Особливо, по всьому світу програються дуже нехороші ситуації з водою. Це рік водних катастроф.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.