facebook

“вагнера” ​​йдуть з Луганщини, війська рф масово приєднуються до них: пруть на москву, змітаючи все на шляху

Найманці пвк “вагнер” вже наближаються до москви.

Ситуація на росії розпалюється щогодини, найманці пвк “вагнера” ​​вже скоро дістануться москви, з Луганської області вони виводять техніку, повідомляється в Telegram-каналі Україна 24\7.

Так, очевидці сфотографували на дорозі російську техніку, яка має російські прапори та залишає Луганську область.

За інформацією, російські солдати переходять на бік пвк “вагнер”, відмовляючись далі воювати за амбіції путіна в Україні.



Партизанський рух АТЕШ стверджує, що “вагнерівці” мають намір захопити склади з ядерною зброєю. Один із найманців поділився, що вони вже підійшли до околиць Борисоглібська, Воронезької області, де якраз і знаходиться склад з ядерною зброєю, більш відомий як об’єкт “С”.

За даними, там дуже мало військових сил для захисту, тож єдиний спосіб не дати захопити найманцям зброю – зняти оперативні резерви з фронту.

Також є кадри, як “захищають” дорогу на москву мішками з піском, військові та правоохоронці технікою перекривають дорогу, що навряд чи є серйозною перепоною.

Це підтверджує і той факт, що очевидці зняли на відео, як “зеки” пригожина розбивають заслони з вантажівок, які були встановлені владою та продовжують діставатися москви.

За даними, відео знято в Липецькій області, але вказівник річки Ікорець свідчить, що вона знаходиться у Воронезькій області.

Один з російських солдатів з 217-ї гвардійського парашутно-десантного полку рф заявив, що нібито вони готові перейти на бік ЧВК “Вагнер”.

У Липецькій області, щоб зупинити найманців пригожину, вирішили перекопати дорогу, люди не можуть проїхати та дістатися додому.

До речі, “кадировці” ще зранку попрямували до ростова, щоб вигнати “вагнерівців”. Але на відео, як стверджується, бойовики пвк “вагнер” роззброюють бійців кадирова і беруть у полон.

Читайте також:  По 3 лісовози на день. На Закарпатті нещадно ріжуть і вивозять ліс

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.