facebook

В усіх областях перевірятимуть ТЦК: Стала відома серйозна причина

В областях України перевірятимуть роботу усіх ТЦК.



Після одного з інцидентів на Одещині за участі начальника територіального центру комплектування, назріла нагальна потреба у перевірці усіх ТЦК в усіх областях України.

Про це заявив на телеграм-каналі народний депутат Давид Арахамія:

“Подивився розслідування Михайла Ткача про військкома. У мене просто відняло мову”, – наголосив депутат.

“Як член Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки ініціюю розгляд цього випадку й детальне його висвітлення в засобах масової інформації. Готую звернення до правоохоронних органів і беру під особистий депутатський контроль хід розслідування”, – зазначив Арахамія.

“Паралельно ініціюю звернення до уповноважених органів, щоби провести аналогічні перевірки стосовно військкомів усіх областей”, – наголосив нардеп.

Таку заяву зробив Арахамія після того, як стало відомо про покупку нерухомості в Іспанії родиною начальника одеського військового комісаріату Євгена Борисова під час військових дій, народний депутат заявив, що звернеться до відповідних органів.

За повідомленням ЗМІ, Євген Борисов – начальник Одеського обласного територіального центру комплектування став фігурантом розслідування журналістів “Української правди”, у ході якого було розкрито ряд цікавих деталей.

За інформацією журналістів, наприкінці 2022 року Борисов придбав віллу на іспанському курорті Марбелья. Її вартість – майже 4 млн євро.

У сухопутних військах ЗСУ відреагували на публікації про начальника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Євгена Борисова, – пише “Суспільне”.

Коментар опублікували 23 червня на офіційній сторінці Сухопутних військ у Facebook. У ньому сказано, що інформацію про незаконне збагачення посадовця мають перевірити правоохоронні органи.

“Інформація, що шириться у ЗМІ про незаконне збагачення одного з начальників територіального центру комплектування та соціальної підтримки, має бути перевірена правоохоронними органами. Командування Сухопутних військ Збройних Сил України всіляко сприятиме проведенню необхідних заходів”, – сказано в дописі.

Читайте також:  Вселенський Патріархат розпочав процедуру надання автокефалії УПЦ – Порошенко

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.