facebook

Вагітна жінка у свій день народження хoвaє 9-річну доньку зґвaлтoвану її дядьком на Франківщині (ВІДЕО 18+)

18 червня, в Івано-Франківській області, під час святкування Дня батька, сталася жахлива трагедія. Дев’ятирічна дівчинка була викрадена і зникла безвісти.



Усі мешканці села долучилися до пошуків, але через кілька годин її тіло було знайдено на березі річки Черемош. Дитину піддавали зґвалтуванню та жорстоко побили. Підозрюваним у цьому злочині був затриманий родич сім’ї, який раніше вже мав судові справи за різні злочини.

Трагедія стала подвійною бідачею для печальної матері, яка на свій день народження повинна була ховати свою донечку.

Згідно з інформацією, вагітна мати покійної дитини, у свій день народження, ховає тіло дев’ятирічної Вероніки. Вона закликає громадськість поширити цю історію, оскільки підозрюваний вже неодноразово уникає покарання.

Варто відзначити, що підозрюваний у вбивстві дев’ятирічної Вероніки раніше мав кілька судимостей і нападав на жінок. Місцеві мешканці села, де сталася трагедія, впевнені, що це було можна уникнути, якби поліція відповідала на їхні скарги, які надходили неодноразово.

“Тричі він намагався напасти на жінок. Він бігав за ними по вулиці і кричав щось. Перелякані жінки викликали своїх чоловіків і родичів, які приходили на допомогу.

Коли поліція прибувала на місце, він стверджував, що просто йшов за жінками по вулиці. Але в березні він напав на одну жінку з ножем, коли вона пішла до церкви, щоб запалити свічку за свого чоловіка, який зараз перебуває на фронті.

Він проник до каплиці і поранив її ножем. Поліція знову не вжила жодних заходів. Якби вони його затримали та утримали під вартою, Вероніка була б жива зараз”, – розповідає жінка.

Місцеві жителі бояться, що вбивці вдасться уникнути покарання. Вони стверджують, що в Чернівцях є родич високопосадового церковного служителя, а в поліції Івано-Франківщини працює його двоюрідний брат.

Читайте також:  Смертоносні будинки Франківська: чергова загроза в середмісті. ФОТО

Нижче можна переглянути відео. Не радимо переглядати ці кадри вразливим людям.

У вівторок, 20 червня, Івано-Франківський міський суд задовольнив клопотання прокурорів і обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою підозрюваному у злочині, який включав умисне вбивство та зґвалтування дев’ятирічної Вероніки.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.