facebook

“Сьогодні стало гірше”: Олег Винник уперше розповів про свою хворобу, яка ледь не прикувала його до візка. Відео

У мережі вийшло перше за час повномасштабної війни інтерв’ю “зниклого” українського співака Олега Винника. У ньому він, зокрема, вперше розповів про своє таємниче захворювання, яке, як з’ясувалося, мало не прикувало артиста до інвалідного візка. Називати свій діагноз музикант не захотів, але поділився деякими деталями лікування.



Так, за словами Винника, раніше ця хвороба була летальною, проте зараз від неї вигадали ліки. Ексклюзивне інтерв’ю було оприлюднено на YouTube-каналі “Крупним Планом” (щоб подивитися фото та відео, доскрольте до кінця сторінки).

Насамперед журналістка поцікавилася, чи справді у Винника онкологія, як про це писали деякі ЗМІ та блогери зі сфери шоу-бізнесу.

На це артист відповів: “Неправда. Мені по барабану, що про мене говорять”.

Зараз, як зізнався Винник, йому стало дещо гірше, проте він продовжує лікуватися. Недугу в нього діагностували ще під час туру Україною наприкінці 2021 року. Саме тоді виконавцю доводилося постійно переносити концерти через погане самопочуття.

“Сьогодні гірше, ніж було тиждень тому. Буду відвертим. Дякувати Богу, що мене підняли і поставили на ноги. Це не одна і навіть не дві речі, які мене накрили. Я в інтерв’ю говорив, що не звертаю уваги на своє здоров’я. А потім в один день у тобі раз – і вимикається все… На цю хворобу в Німеччині хворіють 2% людей. Сьогодні це вже не така страшна хвороба і не летальна. Але якщо не звертатися до лікаря, то за рік ти залишаєшся у візку. Сьогодні не треба про це турбуватися, є медикаменти та ліки. Вона почалася у турі, і я про це не розповідав. Симптоми, які ти не можеш зрозуміти і не можеш нічого з цим зробити”, – поділився співак.

Читайте також:  Яке насправді холостяцьке життя: версія гурту «Градуси»

Інтерв’ю також стало можливістю побачити, як за останні майже півтора року відсутності змінився Винник. Він сильно відростив волосся та щетину. Оскільки інтерв’ю знімали не один день, то й перед камерами артист постав у різних образах. На одному з фрагментів він з’явився в окулярах для зору прямокутної форми з тонкою оправою.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.