facebook

“Колосальна гроза накриє ці області України, страшні потоки води хлинуть на ці міста”: синоптики про погоду

Синоптики кажуть, що частині областей доведеться зіткнутися із сильними опадами вже в ці вихідні. Українцям рекомендують турбуватися про себе і не нехтувати прогнозом.



Як інформує “zn,ua”, цього тижня, як і прогнозували синоптики, в Україну прийшла спека разом с грозами та дощами. Синоптикиня Наталя Діденко у розповіла, якою буде погода в Україні 24 та 25 червня.

За її прогнозом, в останні вихідні червня в Україні місцями пройдуть грозові дощі, а при грозах можливі сильні зливи і поривчастий вітер. Спека втримається у південній частині, а також у суботу збережеться у багатьох областях України. Очікується від +25 до +31 градусів.

Проте вже в суботу температура повітря знизиться на заході, а в неділю прохолодніше буде і у більшості областей. 25 червня в більшій частині України прогнозують від +21 до +26 градусів, лише на півдні та південному сході до +30 градусів.

Якою буде погода в Києві на вихідних

У столиці у суботу ввечері та місцями в неділю пройдуть грозові дощі. 24 червня у столиці очікується +27+29, 25 червня похолоднішає до +23 градусів.

За словами експертів, у найближчі п’ять років нас чекають температурні рекорди. Світ зараз перебуває на етапі зміни глобальних процесів, що відбуваються у Тихому океані. Йдеться про Ель-Ніньйо, який у цьому році починає розвиватися і йде на зміну Ла-Нінья

Читайте також:  Синоптик обіцяє українцям снігопади, хуртовини та морози вже завтра

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.