facebook

Шестеро поліцейських дві години поспіль жoрстoко били затриманого чоловіка. ФОТО

В Шепетівці, що у Хмельницькій області трапилося ДТП, на яке виїхали поліцейські. Винуватцем аварії був водій, який мав ознаки алкогольного сп’яніння. Тому його повезли на обстеження в лікарню.



Про це пише Всім.

Там чоловік нібито почав поводити себе зухвало. За таку неналежну, на думку поліцейських, поведінку, на нього одягнули кайданки. Далі повалили на землю та придушили коліном.

Такі дії поліції не дуже сподобалися працівникам лікарні, які все це бачили. Після їхніх зауважень затриманого відвезли у відділені поліції. Там знущання над ним продовжилося і тривало близько 2 годин. Почергово до кабінету заходили 6 поліцейських та били.

Побиття припинилося після того, як до затриманого зателефонувала дружина. На дзвінок відповів один із поліцейських і повідомив, де знаходиться її чоловік. Унаслідок побоїв у потерпілого понівечено обличчя, численні синці та садна, травми суглобів.

Все це було ще у 2022 році. Згодом поліцейським було обрано запобіжні заходи – домашній арешт. Також їх відсторонили від займаних посад. Обвинувальний акт щодо них було направлено до суду. Про це сьогодні, 21 червня, повідомили в прокуратурі Хмельницької області.

Чотирьом поліцейським загрожує до 5 років позбавлення волі, ще двом – до 8 років. Рішення про те, як їх покарати, в разі визнання винними, буде приймати суд.

Читайте також:  У Франківську невідомі стріляли в місцевого підприємця

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.