facebook

Мер Івано-Франківська закуповує самокати на кладовище: “Важко пересуватися”

Є у нас мери, які розповідають про те, як під час війни збільшився міський цвинтар.

З міста Івано-Франківськ прийшли дуже “захоплюючі” новини. Наразі українцям не потрібні різноманітні ІПСО від російських пропагандистів, які можна перевіряти годинами у різних джерелах, адже всередині країни теж є ті, у кого багата фантазія.
Факт збільшення кладовища ніхто не заперечує, але про електросамокати – це зовсім інша історія.

В Івано-Франківську, на цвинтарі, який “виріс”, місцева влада хоче закупити велосипеди та електросамокати.

Про це прямо написав у соціальній мережі Facebook міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

“Отримую дуже багато повідомлень про те, що важко пересуватися нашим міським цвинтарем. На жаль, війна значно його розширила”, – розповів Руслан Марцінків.
Через значне розширення цвинтаря місцева влада Івано-Франківська хоче закупити електросамокати та велосипеди. Їх можна буде взяти на прокат, щоб швидше пересуватися територією цвинтаря.

Руслан Марцінків додав, що місцева влада працює над тим, щоб запустити ще й автобус. Однак у коментарях під його постом у Facebook багато людей висловили обурення цією ідеєю.

На думку жителів міста, переважна більшість відвідувачів кладовища – це люди похилого віку, які навряд чи зможуть скористатися таким транспортом.

Ось що пишуть люди під публікацією Руслана Марцінківа: “Там після дощу можна катери пускати”; “Ви що жартуєте чи це знову хтось якийсь тендер виграв? А знаки я щось не зрозуміла, це де теж на цвинтарі ставитимете?”; “Дуже цікаво буде подивитися, як літні люди ганятимуть на цих самокатах і роверах”.



Читайте також:  На Одещині до лікарні потрапив 6-річний хлопчик, який випив горілки на кладовищі

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.