facebook

«Готуйтеся до гіркого: Таролог Ганна Єфремова попереджає про надходження нового лиха»

Астроексперт заявила, що у 2025 році, на жаль, відбудеться нове велике лихо.



Ніхто не буде сперечатися, що останні два роки для українців, а також для всього світу – дуже складні. І 2023 просто в самому розпалі, проте відомий український астролог і таролог Ганна Єфремова прийняла рішення попередити людей, що на нашу планету чекає велике лихо.
Астролог Ганна Єфремова називає переломним роком для України у боротьбі з російськими окупантами, та й для решти світу, далеко не 2023 рік. Астроексперт заявила, що у 2025 році, на жаль, відбудеться нове велике горе.

Про це стало відомо завдяки новому ефіру Анни Єфремової у мережі YouTube, де вона часто ділиться свіжими прогнозами.

“Вкрай переломним буде 2025 рік, як у війні між Україною та Росією, так і у світі, і в новій тенденції перелому світу. 2025 рік принесе багато бід світу і у нас з вами вибору немає”, – каже астролог.

Також Єфремова поділилася прогнозом для України на 2023 рік. Астролог зауважила, що буде кілька важливих періодів для нашої країни, проте вони не зовсім приємні.

“Перший: з 30 червня по 17 серпня. Другий: з 16 листопада по 28 грудня. У цей період часу принесуть рухи народним масам та екологічні природні катаклізми. Рух народних мас – це, швидше за все, буде міграція, евакуаційні переміщення”, – розповіла Анна Єфремова.

Читайте також:  В Інтернет виклали особисті дані мільйонів українців!

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.