facebook

На війні загинули прикарпатці Михайло Андрусяк, Михайло Балабан і Любомир Боришкевич

Івано-Франківщина знову має важкі втрати. У боях з окупантами загинули прикарпатці Михайло Андрусяк з Бабче, Михайло Балабан із Ланчина й Любомир Боришкевич із села Козина. Про це повідомляють представники місцевої влади.

Про загибель Михайла Андрусяка



написали у Солотвинській селищній раді.

Знову сумна звістка у нашій громаді. Кривава війна обірвала молоде життя Андрусяка Михайла Романовича 1998 року народження, жителя села Бабче, – йдеться у повідомленні. – Справжній патріот, вірний син України, взірець мужності та незламності – таким Михайло назавжди залишиться в пам’яті всіх, хто його знав.

За інформацією селищної ради, Михайло Андрусяк вважався зниклим безвісти з 26 березня 2023 року.

Зустріч тіла Героя відбудеться завтра, 17 червня, о 10:00, у Богородчанах, біля статуї Ісуса Христа. У селищі Солотвин – об 11:00. Просимо вийти на центральні вулиці, та гідно зустріти Героя. Вічна пам’ять! – додають у селищній раді.

Михайло Балабан
У п’ятницю, 16 червня, у бою з окупантами загинув мешканець Ланчина Михайло Балабан. Про це повідомила голова Ланчинської громади Надія Данилюк.

Невимовне горе, розпач і нестерпний біль від чергової жахливої звістки, яка надійшла у нашу громаду, – пише голова громади. – Сьогодні, 16 червня 2023 року, захищаючи територіальну цілісність України загинув наш Воїн, Ланчинець, Герой – Балабан Михайло Михайлович.

За інформацією Надії Данилюк, Михайло Балабан народився 8 жовтня 1993 року народження, служив у ЗСУ. Значну частину служби Михайло разом з побратимами провів у найгарячіших точках війни з окупантами.

Наш Захисник з честю виконав обов’язок щодо захисту своєї держави і до останнього подиху залишився вірним присязі, українському народу та державі, – наголошує голова громади. – І сьогодні наша уся громада у невимовній скорботі низько схиляє голови, вшановуючи полеглого Героя. Висловлюємо співчуття родині Михайла Балабана у цій непоправній втраті. Йому назавжди залишиться 29…

Читайте також:  "Маємо повне право": експерт розповів, чи можуть ЗСУ знищити Кримський міст

Любомир Боришкевич

У війні за незалежність та волю України загинув ще один її син – житель села Козина Галицької територіальної громади – Любомир Боришкевич, – повідомили у Козинському старостинському окрузі. – Інформація щодо прибуття траурної колони з тілом Героя та про чин похорону буде розміщена додатково.

Козинський старостинський округ з центром в селі Козина висловлює щирі співчуття рідним і близьким Любомира.

Вічна слава Героям!

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.