facebook

На полігоні знайшли солдата, який отруївся нaркoтиками

Яворівський районний суд Львівської області оштрафував на 17 тисяч гривень військового Ярмаша М., який вживав та отруївся наркотиками.



Про це пише zaxid.net.

Інцидент стався 3 травня, ввечері у наметі на території одного з полігонів на Львівщині виявили солдата Ярмаша М., який був непритомним та мав ознаки отруєння.

Черговий лікар, якого викликали на місце інциденту, заявив, що військовий перебуває в критичному стані, після чого його госпіталізували у відділення невідкладної медичної допомоги Новояворівської районної лікарні імені Юрія Липи.

Невдовзі солдата перевели до Військово-медичного клінічного центру Західного регіону, де провели тестування на наркотичне сп`яніння. У крові військового виявили амфетамін, метадон, опіати (морфін), барбітурати та бензодіазепін.

На солдата склали протокол за ч. 3 ст. 172-20 (розпивання алкогольних напоїв або вживання наркотиків військовослужбовцями) КУпАП.

13 червня суддя Яворівського райсуду Дмитрій Поворозник визнав військового винним у вживанні наркотиків та оштрафував його 17000 грн.

Читайте також:  УВАГА! "П'ятеро загиблих": боєць Нацгвардії розстріляв товаришів по службі, його розшукують (ФОТО)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.