facebook

На Заході викрили масштабне підпільне підприємство (ФОТО, ВІДЕО)

На Львівщині правоохоронці викрили цех, де виробляли сигарети у великими партіями.

Про це інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

За результатами проведення слідчих дій в одному з прикордонних сіл Львівської області, було виявлено лінію з незаконного виробництва тютюнових виробів з фільтром повного циклу виробництва.

“Підпільну лінію, на якій було налагоджено незаконне виробництво курива у великих обсягах, вдалося викрити завдяки наполегливій роботі оперативних підрозділів Держприкордонслужби, в тому числі, використовуючи можливості кримінального аналізу, та Служби безпеки України”, – йдеться в повідомленні.

Також на місці було виявлено сучасне обладнання, зокрема пакувальну машину та комплектуючі до неї, велику кількість готових тютюнових виробів з фільтром декількох відомих марок, сировину та пакувальні матеріали. Додатково в ході проведення заходів виявлено 12 громадян України, мешканців східних, центральних та західних областей, які безпосередньо обслуговували вказане обладнання.

Заходи щодо документування та викриття правопорушення проводились у рамках кримінального провадження за участі оперативників, кримінальних аналітиків Мукачівського прикордонного загону та СБУ, а також за силової підтримки спецпідрозділу Держприкордонслужби «ДОЗОР».

“Орієнтовна сума виявленого устаткування та виробленої контрафактної продукції тютюнових виробів на тіньовому ринку становить понад – 37 000 000 гривень.

Вироблена на підпільному виробництві продукція призначалася для розповсюдження серед ділків в прикордонних районах, які займаються контрабандою курива до країн ЄС”, – додають у відомстві.

Досудове розслідування кримінального провадження за вказаними обставинами здійснюється слідчими Головного слідчого управління СБУ за процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора та оперативного супроводу Головного оперативно-розшукового відділу Мукачівського прикордонного загону та оперативних співробітників СБУ.



Читайте також:  Франківчанка Вероніка Михайлишин стала "Королевою України"

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.