facebook

Пенсіонерам буде незвично: Укрпошта радикально оновила важливу послугу

Укрпошта спростила процедуру подання звернень для клієнтів
Компанія впроваджує нову форму подання письмових звернень, заяв, скарг та запитів. З метою забезпечення зручності для клієнтів національного оператора пропонується подавати письмові звернення, заповнивши відповідні форми на офіційному сайті або надіславши електронні листи, йдеться на сайті Укрпошти.


“Укрпошта прагне перетворити свої послуги на зручні онлайн-сервіси, з метою економії часу клієнтів і пропонує використовувати можливості онлайн-подачі”, – наголосили в компанії.

Однак, для клієнтів, які віддають перевагу традиційному способу подання звернень, як і раніше доступна можливість заповнити їх на папері та надіслати на юридичну адресу АТ “Укрпошта”: 01001, м. Київ, вул. Хрещатик, 22.

Для заявок на пошук внутрішніх та міжнародних поштових відправлень, а також для відшкодування, клієнтам необхідно заповнити форму на офіційному сайті компанії в розділі “Онлайн-рекламація для міжнародного/внутрішнього відправлення” або надіслати звернення електронною поштою [email protected] або письмово на юридичну адресу компанії АТ “Укрпошта”: 01001, м. Київ, вул. Хрещатик, 22.

Для переадресації відправлень необхідно заповнити форму на офіційному сайті компанії. В цей час ця функція доступна для відправлень в Україні з використанням послуг “Укрпошта Експрес”, “Укрпошта Стандарт” та “Укрпошта Документи”, які можна створити як онлайн, так і безпосередньо у відділенні.

У майбутньому функціонал буде розширено для інших видів відправлень із можливістю оплати за подання заяви за допомогою платіжних карток на сайті.

З будь-яких інших питань клієнтам рекомендується надсилати листи на електронну адресу компанії або звичайною поштою на юридичну адресу Укрпошти. Крім того, клієнти можуть звертатися на сторінку Укрпошти або за телефоном 0800300545.

Читайте також:  На Сумщині під час буревію загинув школяр: гілка впала прямо на голову

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.