facebook

На Сумщині жінка народила двійню й кинула помирати в господарській будівлі: тіла дітей понівечили собаки

У селі Терешківка Сумського району Сумської області жінка народила двійню й залишила немовлят помирати в господарській будівлі на території власного приватного будинку. У підсумку тіла дітей понівечили собаки. Рештки побачили місцеві жителі та викликали поліцію.



Підозрювана – 40-річна мешканка села – поки що перебуває в реанімації, бо її стан різко погіршився після пологів. Вирішується питання про вручення їй підозри й обрання запобіжного заходу, повідомила у Facebook Сумська обласна прокуратура (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

Понівечений труп немовляти собаки принесли на подвір’я одного з мешканців Терешківки 15 червня. На місце інциденту викликали поліцію.

Під час слідчо-оперативних заходів на одній із вулиць цього ж села правоохоронці виявили ще один понівечений тваринами труп новонародженого.

Слідство з’ясувало, що діти народилися 8 червня в господарській будівлі. Підозрювана залишила своїх двійнят там. За даними обласного ГУ Нацполіції, матір накрила дітей дошками.

“Жінка пояснила, що завагітніла, перебуваючи за кордоном, коли повернулася в Україну, свій стан приховала від чоловіка та оточуючих”, – йдеться в повідомленні прокуратури.

Продовжується досудове розслідування за фактом умисного вбивства матір’ю своїх дітей (ст. 117 КК України).

У поліції також повідомили, що після пологів жінка весь час перебувала у власному будинку, стан її здоров’я погіршувався, але за медичною допомогою вона не зверталася. Наразі фігурантку госпіталізовано.

Читайте також:  “Якщо не погоджувались на секс, жорстко бив”: піп у монастирі зґвалтував 7 дітей

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.