facebook

В Івано-Франківську усім військовозобов’язаним дали 10 днів, щоб прибути до ТЦК

Начальник Івано-Франківського ТЦК і СП підписав наказ, в якому йдеться про мобілізацію людських та транспортних ресурсів.



Начальник Івано-Франківського міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) Роман Плитус у вівторок, 13 червня, підписав наказ “Про проведення загальної мобілізації”. У документі йдеться про обов’язковість явки військовозобов’язаних в міський ТЦК у 10-денний термін.

Про це повідомляє місцеве видання “Західний кур’єр”.

У документі йдеться про мобілізацію людських і транспортних ресурсів та заборону змінювати місце проживання військовозобов’язаним без дозволу начальника ТЦК.

Своєчасне оповіщення військовозобов’язаних та резервістів, які підлягають призову на військову службу під час мобілізації, а також забезпечення їх виклику до Івано-Франківського міського ТЦК цим наказом покладено на органи державної влади, виконавчі комітети сільських, селищної рад, територіальних громад, підприємства, установи, організації, навчальні заклади та житлово-експлуатаційні організації.

У наказі нагадали, що за ухилення від призову на військову службу під час загальної мобілізації громадяни, які ухиляються від призову, не з’являються за викликом до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки несуть адміністративну та кримінальну відповідальність, а керівники підприємств, установ і організацій за порушення законодавства про оборону, мобілізаційну підготовку та мобілізацію несуть відповідальність згідно із законодавством.

Читайте також:  У Франківську поліцейські спіймали 8 нелегалів з Індії

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.