facebook

У Польщі зaарeштували 14-річного хлопця, який жив із мeртвuми батьками

Хлопець не повідомив про смерть батьків, бо боявся.



У Польщі знайшли мертвим подружжя віком 42 та 50 років. Тоді ж затримали їхнього 14-річного сина, який кілька днів прожив у будинку разом із покійними батьками, тіла яких уже почали розкладатися. У червні 2023 року прокуратура повідомила про завершення резонансної справи.

Про це пише onet.pl.

Окружна прокуратура у Варшаві завершила розслідування загибелі лікаря та його дружини в Кельпіні під Варшавою. На думку прокуратури, жодна третя сторона “не причетна до їхньої смерті”.

Як заявив Шимон Банна з Варшавської регіональної прокуратури, “провадження було припинено 5 червня 2023 року на підставі пункту 1 частини 1 статті 17 Кримінально-процесуального кодексу”.

Він додав, що зібрані докази “не дали підстав для висновку, що треті особи причетні до смерті жертв”. Він також зазначив, що прокуратура не буде надавати подальшу інформацію про деталі розслідування.

У серпні 2022 року в будинку в містечку Кельпін під Варшавою були знайдені тіла подружньої пари віком 42 та 50 років. У зв’язку зі справою був затриманий їхній 14-річний син. Він кілька днів прожив у будинку з мертвими батьками.

Під час затримання підліток перебував у кінотеатрі. Він стверджував, що не вбивав своїх батьків. Хлопчик нібито розповів слідчим, що “його батьки раптово померли, і він злякався, не знав, що робити, і тому нікому про це не повідомив”.

Слідство розглядало дві версії подій: перша припускала, що подружжя померло від отруєння, а друга – що їх було вбито.

Читайте також:  Стали відомі жaхливі деталі смeртi вчителів, які вчора зaгuнули під час рoсійської атакu. Фото

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.