facebook

Був у пекельній гарячій точці: під час спецзавдання загинув 27-річний розвідник Руслан Шеремет

На одній із ділянок південного фронту 7 червня смертю хоробрих загинув 27-річний розвідник Руслан Шеремет (позивний “Присутній”) із Житомирської області. Під час виконання спецзавдання Герой отримав поранення, несумісні з життям.



Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомило про трагедію на своїй сторінці в Telegram. “Побратими характеризують його запального в бою і меланхолійного у миру. Формула “libero e moschetto” (“книга і мушкет”) ідеально виражалася в його світоглядних орієнтирах”, – сказано в пості.

Побратими Героя з Тактичної групи “Реванш” повідомили, що Шеремета вдома не дочекалися бабуся, батьки та юна сестричка, а також кохана дівчина.

Воїни назвали загиблого соратника романтиком, християнином і патріотом, воїном-революціонером.

“На барикадах або окопах, у перервах між сутичкою, він міг абсолютно незворушно заглибитися в книгу. Спів ранкової пташки і тріск ворожих куль над головою були для нього музикою одного жанру”, – сказано в повідомленні.

На сторінці у Facebook Чоповицька громада Житомирської області, звідки родом Герой, також повідомила про трагедію. У пості сказано, що українця не стало “в пекельній гарячій точці”.

29 жовтня 2023 року йому мало виповнитися 28 років. В ОТГ додали, що воїн пішов захищати рідну землю від ворогів із перших днів війни.

“Ніколи не забудемо й не пробачимо! Вічна слава Герою”, – написали представники громади.

Читайте також:  Там, де можна зігрітися та зарядити телефони: в Україні запрацювати понад 4000 "Пунктів незламності"

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.