facebook

Кому зі знаків зодіаку пощастить вихідними – 13-14 травня

Нинішні вихідні, незважаючи на їхню кардинальну відмінність, однаково добре підходять для відпочинку, який водночас можна поєднати з успішною діяльністю.



Зміст
Близнята (22.05 – 21.06)
Лев (23.07 – 21.08)
Козоріг (22.12 – 20.01)
13 і 14 травня можна буде встигнути все: провести час на самоті, погуляти лісом чи парком, почати ремонт у квартирі або скласти професійний план на найближче майбутнє – тобто дні виявляться сприятливими для будь-якого виду діяльності. Кому пощастить у такий час?

Субота, 13 травня, – енергетично складний день, який передбачає перебудову на всіх рівнях нашого життя й діяльності. Зміни, передумови для яких можуть скластися саме цього дня, необхідно прийняти без будь-якого – навіть уявного – опору. Інакше події можуть вийти з-під контролю: згідно з народною мудрістю, треба йти в ногу з долею, інакше вона за комір потягне людину за собою. День бажано провести у спокої та на самоті – вони допоможуть зосередитися на своєму внутрішньому світі та зрозуміти, де й коли були вчинені помилки. Завдяки цьому аналізу вже в неділю, 14 травня, можна якщо не починати активно діяти, то планувати роботу з досягнення важливих професійних і господарських цілей, відповідно, і відпочинок цього дня, на відміну від попереднього, має бути максимально активним.

Близнята (22.05 – 21.06)
Близнятам зірки наполегливо рекомендують провести максимум часу зі своїми рідними та близькими, тим більше, що зустріч із ними принесе не лише задоволення від спілкування, а й користь. Цілком можливо, що хтось зі старших родичів, які мають життєвий досвід, допоможе представникам знака цінною порадою – вона в життєвій ситуації, що склалася, виявиться дуже доречною.

Читайте також:  Чехія припинила продовження віз українцям через коронавірус

Лев (23.07 – 21.08)
Леви сміливо можуть братися до будь-якого – найсміливішого і найважливішого для них – професійного чи побутового починання: їм вдасться все здійснити легко і без проблем. Щоправда, це твердження стосується лише неділі, коли зірки рекомендують кожному розпочинати активні дії, але в суботу можна – і потрібно – до них підготуватися.

Козоріг (22.12 – 20.01)
Козороги матимуть можливість помиритися з кимось із близьких, з ким вони посварилися через свій складний характер. Найкраще в ситуації, що склалася – запросити цю людину в гості, накрити стіл і поспілкуватися в невимушеній обстановці. Найголовніше для представників знака в цьому разі – визнати свою провину, якщо така є, тоді все в їхніх стосунках складеться найкращим чином.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.