facebook

“П*здуй до росії це слухати”: Знахабнілі дівчата в Одесі розлютили українців отруйними танцями під “Руки вверх”

Після того, як відео зі скандалом набрало перегляди в мережі, виявилося, що головна фігурантка цього інциденту ще й займалася “перевезенням дівчат” на підозрілі “місця роботи”.

Не минуло навіть тижня з того моменту, коли у культурній столиці України стався скандал із молодими слухачами путінського співуна Григорія Лепса, так ось тепер трапився ще один інцидент у дуже культурному місті, в Одесі.
Тут юних дівчат попросили не розповсюджувати “г*вно на вулицях Одеси”, оскільки вони танцювали під композицію російського гурту “Руки вверх”.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих пабліків у соціальних мережах.

Весь цей “руській мір” продовжує псувати нерви іншим українцям, які й так перебувають у пригніченому стані через те, що їхні рідні, друзі та близькі у постійній небезпеці борються за перемогу над державою-агресором.

На зауваження перехожих щодо недоцільності популяризації контенту виконавців, які відкрито підтримують своєю музикою війну росії проти України, одна з меломанок та власниця закладу заявила, що має право включати у своєму кафе музику, яку любить.

Чоловіки, які звернулися до групи дівчат, як стверджується, на вулиці Дерибасівській, із запитанням, чому ті слухають “Руки вверх”, отримали відповідь: “Я власниця цього закладу, що ви можете мені висунути? Якщо ми не слухатимемо, то щось зміниться?… Ми слухаємо це у себе, це наш день народження”.



Дівчатам нагадали, що виконавці гурту “Руки вверх” відкрито підтримують своєю музикою політику глави Кремля путіна та війну проти України.

Одна з них, яка представилася власницею закладу, заявила, що має право включати у своєму кафе музику, яку вона любить. Тоді їй побажали “пи***вати до росії та слухати це там”.

Читайте також:  Вулиця затягнута димом, багато рятувальників: палає офіс Нової пошти, перші поробиц

На цьому ситуація не закінчується, виявилося, що ось цю “власницю”, яку чітко видно на відео, було затримано в січні цього року за відправку дівчат до Євросоюзу та ОАЕ, але, мабуть, ненадовго. У реальному житті її всі знають як Машу, але, за документами, вона Карина.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.