facebook

Діти в Україні відпочиватимуть по-новому: Що задумав уряд

В Україні стартує реалізація нового проєкту щодо організації оздоровлення та відпочинку дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки. Його реалізовує уряд.



Джерело: Денис Шмигаль
Так, урядовці запроваджують принцип “гроші ходять за дитиною”. Як відпочиватимуть діти, читайте нижче.

Діти в Україні відпочиватимуть по-новому
Дитячі центри відпочинку та оздоровлення отримуватимуть кошти за відпочинок кожної дитини. Натомість діти та їхні родини, зможуть обирати, де їм відпочивати.

Подбати про майбутнє школяра вже сьогодні – легко! Спробуйте навчання в дистанційній школі “Оптіма”, де команда професійних викладачів робить все, аби уроки проходили ефективно. Ще вагаєтесь? Тоді відвідайте безкоштовний вебінар з випускницею “Оптіми”, яка стала студенткою Гарварду, та дізнайтесь з перших уст про всі переваги дистанційної школи! Більше про захід та реєстрацію – за посиланням.
Наразі такий підхід запровадять для оздоровлення та відпочинку дітей з інвалідністю, дітей із багатодітних та малозабезпечених родин, які зареєстровані у Донецькій, Дніпропетровській, Запорізькій, Луганській, Миколаївській, Сумській, Харківській, Херсонській та Чернігівській областях.

Глава МОН назвав термінові зміни української освіти
Перш за все в Україні дбатимуть про безпеку учнів та вчителів під час освітнього процесу.
Не менш важливим завданням на сьогодні є і повернення до очного навчання.
Ще одне важливе завдання, яке ставить для реалізації МОН, – організація якісного онлайн-навчання. Це для школярів за кордоном та тих, хто через безпекову ситуацію в Україні змушений вчитися дистанційно.
Серед інших важливих завдань для втілення – тотальна цифровізація та оптимізація доступу до освіти через створення індивідуальних кабінетів.
Ще одним пріоритетом МОН є модернізація та трансформація системи професійної освіти.

Читайте також:  Діти-сироти і випускники із сіл зможуть вчитися там, де захочуть: що задумали в Міносвіти

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.