facebook

“Закінчений м**ак”: Пригожин натякнув на путіна та вчергове звинуватив у брехні Міноборони РФ

Пригожин каже про важку ситуацію на фронті та брак снарядів.



Ватажок ПВК “Вагнер” Пригожин оприлюднив чергове відео, на якому знову нарікає на брак боєприпасів. Він звинувачує Міноборони РФ в тому, що воно не виконало обіцянок щодо постачання снарядів.

Відповідне відео з’явилося в соцмережах.

Як зазначається, під час відео Пригожин звертається до якогось “дідуся”, який “вважає, що йому добре”. В той час, як на фронті зберігається важка ситуація.

“Є люди, які воюють, а є люди, які один раз у житті десь вивчили, що повинен бути резерв – і збирають, збирають, збирають ці резерви. Промисловість стругає ось такі ось снаряди, а замість того, щоб віддавати їх військам, їх накопичують на деяких складах. Для чого – ніхто не знає. І замість того, щоб витратити снаряд, вбити противника, зберегти життя нашого солдата, вбивають наших солдатів”, – сказав ватажок терористів.

За його словами, у кінцевому підсумку “щасливий дідусь” може виявитися в суспільстві не тим, за кого себе видавав.

“І що робити далі країні? Якщо він матиме рацію, дай бог усім здоров’я. А ось що робити країні, що робити нашим дітям, онукам, майбутньому Росії і як виграти війну, якщо раптом випадково, я просто припускаю, виявиться, що цей дідусь – закінчений м**ак?”, – додав Пригожин.

Читайте також:  Побачивши інтерв'ю Путіна, росіяни почали переживати за його здоров’я

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.