facebook

Таропрогноз на 8-14 травня 2023 року: Що карти нам віщують

Карти Таро допомагають краще зрозуміти себе.



Карти Таро крокують поруч із людством вже декілька століть. Вони досі використовуються як інструмент для ворожіння, але приховують у собі значний потенціал для психологів. За допомогою символів та знаків карти Таро відповідають на запитання, відповіді на які вже є глибоко всередині нас. Тому читайте таропрогноз на 8-14 травня 2023 року від езотерикині Олени Кузьмич.

Прогноз Таро на кохання та стосунки
Карта тижня “Трійка кубків”

“Трійка кубків” – це карта Таро, яка належить до молодших арканів, тобто, таємниць цього містичного інструменту для ворожіння. Масть кубків у картах Таро символізує любов та дружбу, пристрасть та почуття. А саме ця карта Таро повідомляє про те, що у стосунках вам слід не забувати про дружбу, відчуття свята, командний дух та щедрість.

Також вона свідчить про достаток та необхідність зцілення вашої душі, приємне оточення, можливість здобути нових друзів або команду однодумців. Сподівайтеся на подарунки долі. Ця карта пропонує вам ділитися своє радістю та оптимізмом з іншими людьми, які розділяють ваші погляди та ідеї.

Вона віщує спільне переживання певних емоцій, приміром, такі як симпатія та співчуття. Якщо ви зараз турбуєтеся про вашу любов, то потрібно для початку зайнятися власними справами, побудувати гармонію та нові плани, а тоді поділитися з партнером новими почуттями.

Прогноз Таро на роботу та кар’єру
Карта тижня “Десятка жезлів”

“Десятка жезлів” – це карта Таро, яка належить до молодших арканів, тобто малих таємниць карт Таро. Масть жезлів у картах Таро свідчить про роботу та запал до неї, рух та розвиток, можливість нових перспектив та відкриття нових горизонтів. А саме ця карта свідчить про важку ношу та бажання перезавантаження. Ви наче несете валізу без ручки, – тягнути далі важко, а викинути – шкода. Зараз ви зациклилися на занадто великій відповідальності у стосунках та бажанні усім подобатися. Не варто розпилятися на всіх. Також не потрібно корити себе у тому, що лише ви винні у ситуації, що склалася.

Читайте також:  Весняний коридор затемнень і зростальний Місяць 20-квітня-5-травня-2023 року: що на нас чекає в цей час

Розширте своє мислення. Перестаньте бути “робочою конячкою”. Усвідомте, що відбувається у ваших стосунках. Змініть своє ставлення до життя. Не втрачайте вашу мету.

Прогноз Таро на фінанси
Карта тижня “Шістка пентаклів”

“Шістка пентаклів” теж належить до молодших арканів, тобто таємниць Таро. “Шістка пентаклів” представляє масть пентаклів або дисків, яка символізує кошти та фінанси й вміння з ними поводитися.

Ця карта каже про те, що слід бути щедрими з людьми та люди будуть щедрими до вас. У ваших фінансових прагненнях додайте рішучості. Пам’ятайте про те, щоб щось отримати — треба чимось пожертвувати. Зараз прийшов час подолати певні ілюзії та комплекси. Працюйте над розумінням справедливості у вашому житті.

Також дослухайтеся до ваших життєвих вчителів. Більше беріть участь у якихось спільних проєктах.

Настає час розібратися з боргами у новому році.

Астрологія, тарологія, нумерологія, ворожіння, пророцтво, мольфарство, екстрасенсорика — не науки, і передбачення не завжди збуваються на 100%. Інформація досить часто має розважальний характер, тому сприймати її потрібно не серйозно, а лише як ймовірність подій, творцем яких може стати кожна людина, якщо матиме сили духу та натхнення змінити своє життя на краще.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.