facebook

Під Бахмутом Прикарпаття втратило трьох воїнів

У суботу, 6 травня, стало відомо про загибель на фронті російсько-української війни воїна з Пасічнянської громади.

Микола Рогів з села Битків загинув в селі Іванівське, що біля Бахмута. Про це повідомив голова Пасічнянської громади Андрій Гунда, пише Галка.

“Тяжкий біль прийшов вкотре в нашу Пасічнянську громаду, до Небесного Легіону відійшов житель селища Битків Рогів Микола Васильович, 1975 року народження. Герой який мужньо виконував військовий обов’язок, загинув в населеному пункті Іванівське Бахмутського району, що на Донеччині, у боротьбі за свободу та незалежність України”, – повідомив Гунда.

У суботу, 6 травня, стало відомо про загибель на фронті російсько-української війни Андрія Яцуніка з Городенківської громади.

Захисник загинув 3 травня біля Бахмута. Про це повідомили на facebook-сторінці місцевої міськради, пише Галка.



“3 травня 2023 року в ході виконання бойового завдання, захищаючи волю і незалежність України у війні з російськими окупантами, біля н.п. Бахмут Донецької області, отримавши травми несумісні з життям, загинув солдат Яцунік Андрій Анатолійович, 1984 року народження, мешканець села Новоселівка”, – йдеться у повідомленні Городенківської міськради.

У неділю, 7 травня, стало відомо про загибель на фронті російсько-української війни Віталія Воронки із села Сівка-Войнилівська.

Боєць загинув поблизу Бахмута 4 травня. Про це у facebook повідомила місцева староста Оксана Галка, передає Галка.

“4.05.2023 року під час виконання бойового завдання в районі н.п. Бахмут, Донецької області обірвалося життя нашого мужнього захисника, жителя нашої громади, ВОРОНКИ ВІТАЛІЯ МИХАЙЛОВИЧА, 1982 р.н”, – повідомила жінка.

Читайте також:  "Одного ока в мене не буде ніколи": поранений Масі Найєм опритомнів

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.